Nincs engedélyezve a javascript.

Minőséget

mindenkinek

A tavasz mindig csupa pezsgés és izgalom. Számunkra az idei különösen, hiszen útjára indult a TG új, csak online elérhető kínálata, a TG Tonalli. Válassz, rendelj, és tapasztald meg, milyen az élet a zöldben a TG Tonallival!

Minőséget

Nálunk, a Tectona Grandisnál a minőség áll mindenek felett. De mindig is nagyon sokat adtunk a széles kínálatra. Az elmúlt 23 év alatt sokat változtunk, alakítottuk a választékunkat, ennek köszönhető idén induló online kerti bútor kínálatunk is, a TG Tonalli. Válassz, rendelj, és tapasztald meg, milyen az élet a zöldben a TG Tonallival!

A szabadtéri örömök szerintünk a TG Tonallival kezdődnek. Mindent megtalálsz, ami a teljes szabadtéri élményhez kell, de vannak olyan kötöttségek, amikkel, cserébe a kiváló árfekvésért, meg kell barátkoznod. Nem árulunk zsákbamacskát, elmondjuk pro és kontra az érveket.

img_why_01.png

Elérhető árfekvés

A TG Tonallit azért hoztuk létre, mert tudjuk, nem mindenki szeretne vagyonokat költeni kertberendezésre, és mert azt is tudjuk, hogy ebben az árfekvésben sokkal jobb alternatívát tudunk kínálni a versenytársakhoz képest.

img_why_03.png

Időtálló anyagok

Kültéri anyagok, UV-tűrő képesség, tartósság. Mindez már elvárás egy terasz bútorralszemben. A gyártói fejlesztéseknek köszönhetően a kültéri kárpitok már nem csak időjárásállók, hanem kényelmesek, minimális a karbantartási igényük és egyszerűen, könnyen tisztíthatók is.

img_why_05.png

Online vagy személyes vásárlás készletről

A Tonalli kínálatot akár meg is nézheted a TG bemutatótermében, megtapinthatod az anyagokat, láthatod a színeket. Ezek a termékek azonnal szállítható készletről érhetők el, nincsenek homályos vagy kétes rendelési időintervallumok. Vásárolni pedig online és személyesen is van lehetőséged, Törökbálinton, a Tó utca 2-ben.

img_why_02.png

Kellemes dizájn

Klasszikus darabokat nem találsz, hiszen a Tonalli mindig az aktuális trendeket követi. A szép és letisztultabb dizájn mellett neked csak abban kell kompromisszumot kötnöd, hogy ezek a szettek korlátozott színválasztékban érhetők el.

img_why_04.png

Házhozszállítás az ajtódig dobozban

A kiválasztott bútort házhoz szállítjuk az első ajtóig/kapuig, de onnan már rád bízzuk a szerelést és a teraszod berendezését. A termékek raklapon, dobozban, szereletlenül, futárszolgálattal érkeznek majd meg hozzád.

img_why_06.png

Minimum 2 év garancia

Termékeink nagy részét kiterjesztett garancia mellett vásárolhatod meg. A garanciára vonatkozó információkat keresd az adott termék leírásánál.

Idén, 2023-ban elindítottuk új, csak online elérhető kínálatunkat, amivel tovább szeretnénk tárni a kaput, hogy még többen élvezhessék a kerti életet úgy, ahogy a TG megálmodta. 
A TG Tonalli, mondjuk ki, egy pénztárcakímélő megoldás. Azért hoztuk létre, mert tudjuk, nem mindenki szeretne vagyonokat költeni kertberendezésre, és mert azt is tudjuk, hogy ebben
az árfekvésben sokkal jobb alternatívát tudunk kínálni a versenytársakhoz képest: a piaci
trendeket követő szebb és letisztultabb dizájnt, jobb és tartósabb anyaghasználatot, elismert, nemzetközi gyártók által garantált minőséget. Szóval az árak nagyon jók, a minőség pedig a megszokott TG minőség. Non-stop árvizsgálatunknak köszönhetően ezeket az árakat garantálni is tudjuk. Válassz, rendelj, és tapasztald meg milyen az élet a zöldben a TG Tonallivel.

Tonalli anyaghasználat

Esőztethető anyagok, UV-tűrő képesség, tartósság. Mindez már elvárás egy teraszbútorral szemben. A gyártói fejlesztéseknek köszönhetően a kültéri kárpitok már nem csak időjárásállóak, hanem kényelmesek, minimális a karbantartási igényük és egyszerűen, könnyen tisztíthatóak is. 
A Tonallinál minden információt megtalálsz az anyagokról, melyek között márkavédett, kültéri innovációkat is találsz, mint a Dralon®, a Sunproof® párnahuzat, Weather - Net® textilén.
Általános sűrűségű, környezetbarát, nagy rugalmasságú, kiváló minőségű habból készült szivacsokat választottunk, melyet a legtöbb termék esetében a huzaton túl egy vízálló plusz réteg is véd, így a víz nem szivároghat a hab belsejébe. Sok termékünk kapott Dacron® szivacsot. Az USA-ból származó Dacron® a világ egyik legtöbbet használt poliészter száltöltete, mely már több mint 50 éve a minőség, az innováció, a technológia, a tartósság és a kényelem mintaképe. Az ágyneműpiacról került a kerti bútor gyártás alapanyagai közé, és itt is kiválóan helyt állt. A Dacronnal® töltött párnák puha, tollszerű hatásúak és utánozhatatlanul kényelmesek.
Párnahuzataink mindegyike tömegében festett, 100%-os akril szövetből készülnek: erősen UV-állók, fény és napfény hatására nem fakulnak gyorsan, víz- és kosztaszító hatásúak. Legtöbbjük levehető és 40 fokon mosható, így könnyű őket tisztán tartani.
Természetesen arra is figyelmet fordítunk, hogy termékeink minél átláthatóbb és környezetbarátabb alapanyagokból készüljenek, ezért például csak FSC™ tanúsítvánnyal ellátott teak- vagy eukaliptusz fát találsz kínálatunkban. Külön büszkeségünk a Recycled DuraOcean® anyagból készült Nau kollekciónk, mely tengeri műanyaghulladékból készül.

Tonalli stíluskalauz

A Tonalli mindig az aktuális trendeket követi, ezért klasszikus darabokat itt nem találsz. Kínálatunk nagy részét alumíniumból vagy kültéri kötélből készítjük, illetve kárpittal, textilénnel vonjuk be. Jellemzőek még a párnák, melyek régebben csak kiegészítésként szolgáltak, most már azonban nagyon fontos részét képezik a bútortervezésnek, anyagában, vastagságában és formavilágában egyaránt.
Rendelj online, készletről a tonalli.hu-ról.