Nincs engedélyezve a javascript.

Ismerd meg

a TG-t

Nálunk, a Tectona Grandisnál a minőség áll mindenek felett. De mindig is nagyon sokat adtunk a széles kínálatra. Az elmúlt 23 év alatt sokat változtunk, alakítottuk a választékunkat, ennek köszönhető idén induló online kínálatunk is, a TG Tonalli. Itt jársz most. 

Ismerd meg

Hallottál már a Tectona Grandistól? Mi vagyunk hazánk 23 éve piacvezető kerti bútor szakkereskedése, ismerhetsz minket a régi, második kerületi üzletünkből, vagy a jelenlegi, Mezzo kínálatunkat bemutató törökbálinti üzletünkről is. Hallhattad rólunk már azt is, hogy drágák vagyunk, de biztosan azt is, hogy a minőség és a széles választék mindig fontos volt számunkra (és az is marad). Ahol most jársz, az a Tonalli kínálatunk online áruháza.
A hosszú évek tapasztalata megmutatta, hogy a hazai kerti bútor piacon nem csak a prémium brandeknek van helye. 11 éve elindítottuk saját márkás TG Mezzo kínálatunkat (a teljes törökbálinti bemutatóteremben ezzel a szortimenttel találkozhatsz), és továbbra is örömmel szolgáljuk ki a kifinomult, nagy márkák után érdeklődőket is a TG Primo-val. De akkor mi az a TG Tonalli, ahol most jársz?

TG Tonalli - a vadonatúj online szortiment
Idén, 2023-ban elindítottuk új, online és már a bemutatóteremben is elérhető kínálatunkat, amivel tovább szeretnénk tárni a kaput, hogy még többen élvezhessék a kerti életet úgy, ahogy a TG megálmodta.  A TG Tonalli, mondjuk ki, egy pénztárcakímélő megoldás. Azért hoztuk létre, mert tudjuk, nem mindenki szeretne vagyonokat költeni kertberendezésre, és mert azt is tudjuk, hogy ebben az árfekvésben sokkal jobb alternatívát tudunk kínálni a versenytársakhoz képest: a piaci trendeket követő szebb és letisztultabb dizájnt, jobb és tartósabb anyaghasználatot, elismert, nemzetközi gyártók által garantált minőséget. Szóval az árak nagyon jók, a minőség pedig a megszokott TG minőség, hiszen 23 éves tapasztalatunkat a Tonalli kínálatunkan is kamatoztattuk.
Válassz, rendelj, és tapasztald meg milyen az élet a zöldben a TG Tonallivel. 

Shop