Nincs engedélyezve a javascript.

Játssz az elemekkel

Sokoldalú kényelem a teraszon

Typp

DESIGN: ALEX CHRISTENSEN

Kényelem és stílus moduláris elemekből, ez a Typp. Nem csak kiváló anyagokból készült (alumínium, FSC™ teakfa, Olefin® párnahuzat), de alig vagy egyáltalán nem igényel karbantartást. Kétféle összeállításban találod meg a kínálatban metálszürke vázzal és sötét taupe huzattal.  Mindkettőben az XL méretű pihenőágy uralja a látványt és biztosít akár két főnek is extra kényelmet a délutáni sziesztához. 

Megnézem

Nett

A játékos Nettel könnyen és gyorsan alakíthatod át a teraszod: egy kerti nappaliból percek alatt akár napozóteraszt is varázsolhatsz. A bútor háttámlája le- és felhajtható, sőt még dönthető is, így válik a TG Tonalli legsokoldalúbb darabjává. A kanapéelem mindkét végén dönthető háttámlával rendelkezik, így könnyen használható bal és jobb oldalon is! Nincs csavar vagy bonyolult rögzítés, egyszerűen csak hajtsd fel/le a háttámlákat, és élvezd! A könnyed kezelhetőséget a praktikusan kialakított háttámlapárnák is garantálják, amit egy mozdulattal fel vagy le lehet húzni a vázról. A kínálatban háromféle összeállítást is találsz. S méretű verziója tökéletes megoldás kis helyekre is, a High Side asztal pedig kényelmes kartámaszként is funkcionál. Mindhárom méretét kétféle színkombinációban találod meg webshopunkban: szénfekete váz/mosott szürke huzat vagy fehér váz/mosott szürke huzat. Nem utolsó sorban kiváló kültéri anyagokból készül: alumínium, FSC™ teakfa, Olefin® párnahuzat.

Megnézem

Poly

DESIGN: BOJE BENDTZEN

Szemet gyönyörködtető dizájn modern, de ergonomikus vonalakkal és számtalan elrendezési lehetőséggel: társalgó, sarokpihenő, kerti ágy vagy napozó is lehet belőle, de egy hosszúkás, keskeny teraszon is ideális választás lehet. A robusztus alumíniumöntvényt az FSC™ minősítésű teakfa díszítés lágyítja, a prémium minőségű Olefin® párnák pedig garantálják a gondtalan kényelmet. Kétféle összeállításban és kétféle színben (fekete váz/sötétszürkehuzat, vagy homokfehér váz/homok huzat) viheted haza webshopunkból.

Megnézem